середа, 17 квітня 2019 07:27

ЗСУ працюють активно: трьох окупантів знищено, чотирьох поранено

ЗСУ працюють активно: трьох окупантів знищено, чотирьох поранено
Фото: з відкритих джерел

16 квітня збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. При цьому 4 рази застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння – міномети калібрів 120 та 82 мм. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Під час обстрілів двоє українських захисників отримали поранення. Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил. За даними розвідки, 16 квітня трьох окупантів було знищено, ще чотирьох – поранено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняний призов у "бригаду 200": показали фото ліквідованих бойовиків

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти 7 разів обстріляли позиції наших військ. Двічі в районі населеного пункту Гнутове, також був обстріл поблизу села Талаківка, біля міста Мар'їнка, в районі населеного пункту Широкине, села Лебединське та біля населеного пункту Новотроїцьке.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил: в районі хутора Вільний та поблизу села Зайцеве.

У травні-червні відбудеться зустріч лідерів країн нормандської четвірки, у результаті якого буде підписаний документ про виведення військ РФ із української території та роззброєння бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ працюють активно: трьох окупантів знищено, чотирьох поранено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі