середа, 03 липня 2019 09:23

ЗСУ на Донбасі знищили ворожий бліндаж

У Луганській області в зоні 54-ї механізованої бригади ЗСУ з однієї з позицій бойовиків ЛНР регулярно відбувалися провокації та обстріли.

"Українським військовим надійшов наказ надовго вгамувати бойовиків. А в мережі було викладено відео ювелірної та точної роботи бійців ЗСУ. Все в яблучко", – повідомляє у Facebook волонтер із Дніпра Юрій Мисягін.

"Бойова-розвідувальна група К-2 підняла дрон, який в онлайн-режимі коригував вогонь, тому всі боєприпаси лягли точно в ціль", - прокоментував Юрій.

"Наказ виконали і заткнули. Бліндаж пошкоджений. Терористи відразу втекли. За підтвердженою інформацією, один, щоправда, не добіг. Все було настільки несподівано, що вони навіть не спробували збити дрон, просто кинули свою позицію та втекли. "Герої", – іронізує волонтер.

Автор: Фейсбук
  Волонтер прокоментував обстріли ЛНР
Волонтер прокоментував обстріли ЛНР
Представили ТОП розробок військово-промислового комплексу України за півроку. Над деякими з них наші винахідники працювали роками
Зараз ви читаєте новину «ЗСУ на Донбасі знищили ворожий бліндаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі