вівторок, 02 липня 2019 18:30

Представили топові військові розробки

Представили топові військові розробки
Над деякими розробками українські винахідники працювали роками

Представили ТОП розробок військово-промислового комплексу України за півроку.

Над деякими з них наші винахідники працювали роками, повідомляє Український мілітарний портал.

"Про якісь можна було почути, або побачити попередні прототипи на виставці "Зброя та безпека-2018". Проте у довершеному вигляді їх представили саме упродовж 6 місяців цього року. Хоча у багатьох з них ще попереду випробування", повідомляє автор відео Сергій Камінський.

До переліку розробок потрапили мобільний комплекс крилатих ракет "Нептун", середній розвідувальний корабель, командно-штабна машина БТР-3КШ, легкий контрбатарейний радар "Бісквіт-КБ" та вимірювач швидкості снарядів РСВШ-112L, камуфляж "Мавка", станція радіоелектронної боротьби Р-330КВ1М та безпілотні наземні апарати FAHD ТА JAMAL.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укроборонпром виграв суд у росіян

ЗСУ показали нову українську військову форму "Мавку".

Для презентації зняли 3-хвилинне відео з краєвидами Дністра. Ролик оприлюднили на сторінці командування Сил спеціальних операцій ЗС України у Facebook.

На відео український військовий у човні рухається річкою. Завдяки кольору та формі човна його легко сплутати з палкою, що пливе.

Зараз ви читаєте новину «Представили топові військові розробки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі