середа, 03 липня 2019 08:37

Бійці Яроша завдали смертельних ударів російським бойовикам

З 24 по 29 червня підрозділ командувача "Української добровольчої армії", народного депутата Дмитра Яроша на Донеччині ліквідував 2 позиції бойовиків і 3 будинки, у яких проживав супротивник.

"Бійці підрозділу також брали участь в операції по захопленню полоненого. Крім того, своїми силами вони евакуювали з небезпечної місцевості мирне населення.

В результаті бойових дій ніхто з представників підрозділу травм не отримав.Готуємося до наступних виходів і операцій. Перемога буде за нами! Слава Україні!",- написав Ярош у Facebook.

Автор: Скріншот зі сторінки Дмитра Яроша
  Бійці Яроша завдали шкоди російським бойовикам
Бійці Яроша завдали шкоди російським бойовикам
Поблизу Станиці Луганської з боку окупованої території фіксують збільшення кількості російських військовослужбовців, які маскуються під місцевих жителів."Російське окупаційне командування через підконтрольні засоби масової інформації поширює чутки про недотримання домовленості про розведення військ командуванням Об'єднаних сил і повернення українських підрозділів на попередньо займані позиції. Для підготовки відповідних фейкових відео матеріалів залучаються знімальні групи, у тому числі провідних російських телеканалів", - повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
Зараз ви читаєте новину «Бійці Яроша завдали смертельних ударів російським бойовикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі