понеділок, 13 травня 2019 08:22

Застрелили сина одного з ватажків ДНР

Застрелили сина одного з ватажків ДНР
На Донбасі вбили Євгена Аліпова, сина одного з ватажків ДНР. Фото - apostrophe.ua

На Донбасі вбили Євгена Аліпова, сина екс-заступника мера Горлівки Олександра Аліпова, який очолював "службу по тарифах" в так званій ДНР.

Євгенія Аліпова застрелили пострілом у скроню у себе в квартирі на початку травня цього року. Поховали бойовика в Донецьку, повідомляє місцевий ресурс Gorlovka.ua.

До 2014 року Євген Аліпов був генеральним директором оптового ринку "Господар", а чим займався потім - невідомо.

Співчуття Аліпову висловив мер Горлівки від ДНР Іван Приходько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терориста Євгена Жиліна вбили двома пострілами

Відзначають, що Олександр Аліпов до окупації Донбасу російськими бойовиками займав посаду першого заступника Міністра ЖКГ, а потім став заступником мера Горлівки. Після окупації міста в 2014 році перейшов на службу в так звану ДНР. Сам він уродженець Горлівки, але проживає в Донецьку.

У 2016 році проти нього було висунуто звинувачення. Прокуратура підозрювала "заступника міністра ДНР" Олександра Аліпова в крадіжці газу на 162 млн. гривень. Він, в свою чергу, був готовий спілкуватися з українським правосуддям по "Скайпу" і говорив, що не ховається ні від кого, а живе і працює в Донецьку. За версією слідства, він займався махінаціями починаючи з квітня 2010 року.

В окупованій бойовиками Макіївці на Донеччині невідомі "партизани" завдали важкі травми одному з членів незаконних збройних формувань. Мова йде про бойовика на прізвисько "Студент" - 32-річного Олександра Бороденка.

Зараз ви читаєте новину «Застрелили сина одного з ватажків ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі