субота, 09 лютого 2019 12:17

"Захищав домівку і двох маленьких донечок" - загинув боєць Ігор Наконечний

"Захищав домівку і двох маленьких донечок" - загинув боєць Ігор Наконечний
У Ігоря Наконечного лишились дружина і дві маленькі донечки. Фото: facebook.com/93OMBR/

Вчора під час бойового чергування загинув боєць Ігор Наконечний на псевдо "Замок". Помер від кульового поранення в районі Авдіївської промзони.

Служив у 93 бригаді Холодного Яру, мав звання "старший солдат".

Народився 3 липня 1988 року у селі Шулудьківка, що на Харківщині. Після закінчення школи Ігор вступив до Темнівського навчального центру №100, який закінчив у 2013 році здобувши спеціальність токаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі у приватному будинку знайшли тіла 2 бійців

Із початком російської агресії пішов захищати українську землю. На момент початку російсько-української війни Ігор разом із дружиною мешкали у місті Волноваха Донецької області.

У 2015 році старший солдат Наконечний воював у 72-й ОМБр імені Чорних Запорожців, де за віддану службу отримав "Знак пошани" від Міністерства оборони України. Потім служив у 28 ОМБр.

До холодноярців "Замок" прийшов у 2018 році, коли бригада воювала в районі його рідної Волновахи. Сказав, що хоче саме у 93-ю бригаду, бо захоплюється подвигами та відвагою її бійців.

Товариші згадують його, як життєрадісного та веселого, був душею компанії. Захоплювався спортом, підтримував себе у фізичній формі. Вдома у Ігоря залишились дружина Людмила та дві донечки.

У селі Куровичі Золочівського району на Львівщині поховали добровольця Володимира Швайку. Помер 11 січня. За 3 місяці до цього на фронті у нього стався інфаркт.

Зараз ви читаєте новину «"Захищав домівку і двох маленьких донечок" - загинув боєць Ігор Наконечний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі