середа, 10 квітня 2019 16:00

"За побратима": "холодноярівці" рознесли позицію бойовиків

"За побратима": "холодноярівці" рознесли позицію бойовиків
93 ОМВр "Холодний яр" помстилася за загиблого бійця Миколу Неживого\ скріншот

Бійці 93 ОБМр "Холодний яр" помстилися за смерть свого побратима Миколи Неживого.

Відео, у якому вони керованою ракетою знищили укріплений пункт противника під Донецьком, виклали у себе на сторінці у Facebook.

"Помста за смерть Миколи Неживого на псевдо "Механ". Спи спокійно, друже. Окупанти заплатять за твою смерть сторицею. Ми помстимося за смерть великих лицарів", - йдеться у дописі під відео.

Микола Неживий загинув 9 квітня біля Донецького аеропорту, на позиції "Зеніт", від ворожого обстрілу. Боронив Україну з весни 2014 року.

Народився 1962-го, пішов в АТО добровольцем, служив у батальоні "Айдар". У лютому 2019 року підписав контракт з 93-ю ОМБр та став найстаршим бійцем - 57 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти 13 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил

11 квітня його ховатимуть у Хмельницькому.

Попрощалися із загиблими військовими 23-річним Іваном Лисицею та 21-річним Дмитром Стрекньовим.

Бійці загинули під хутором Вільний, коли відбивали ворожий обстріл.

Івана Лисицю поховали у селі Вишневе Широківського району Дніпропетровської області, 3 квітня він відсвяткував свій день народження, повідомляє Перший міський.

В своїй родині Іван був наймолодшим, окрім нього є ще 2 брати та сестра. Загиблий підписав контракт з ЗСУ у 18 років та подовжував службу. На момент загибелі це був його третій контракт.

Зараз ви читаєте новину «"За побратима": "холодноярівці" рознесли позицію бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі