понеділок, 07 березня 2016 09:28

За минулу добу бойовики 38 разів відкривали вогонь по українських позиціях

За минулу добу бойовики 38 разів відкривали вогонь по українських позиціях

В районі проведення АТО проросійські бандформування не припиняють обстрілювати опорні пункти ЗСУ, використовуючи при цьому, окрім стрілецької зброї та гранатометів, міномети калібру 82 та 120 мм.
Активність обстрілів зросло з настанням сутінок, повідомляє прес-центр штабу АТО. Протягом минулої доби ворог 38 разів відкривав вогонь по наших опорних пунктах.

Лише в районі Авдіївки терористи з 18 і до опівночі здійснили 7 прицільних мінометних обстрілів українських позицій, випустивши при цьому 80 мін. Мінометним вогнем найманці намагались вразити і укріплення поблизу Пісків, Опитного та Луганського.

Зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів бойовики вели вогонь по опорних пунктах сил АТО в районі н.п. Зайцеве, Луганське, Піски та Новгородське. Зі стрілецької зброї обстріляні наші позиції в Мар'їнці та Широкіне.

Неприцільний вогонь з кулеметів та гранатометів бойовики вели по опорних пунктах сил АТО поблизу Невельського, шахти Бутівка, Троїцького та Майорська. З опівночі активність ворога знизилась. Зафіксований прицільний обстріл з кулемета в районі Гранітного.

Зараз ви читаєте новину «За минулу добу бойовики 38 разів відкривали вогонь по українських позиціях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі