понеділок, 26 вересня 2022 20:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог ударив по Слов'янську й Краматорську: наслідки у фото й відео
Оновлено

Ворог ударив по Слов'янську й Краматорську: наслідки у фото й відео
Окупанти обстріляли Слов'янськ. ФОТО: зі сторінки Вадима Ляха у Facebook

Росіяни завдали ударів по Слов'янську. Били по центру міста.

Інформацію про постраждалих уточнюють, написав у Facebook очільник Слов'янської міської військової адміністрації Вадим Лях.

"У Слов'янську знову неспокійно. Ворожий обстріл у районі вул. Барвінківської та в центрі – вул. Ботанічна й Шевченко. Інформацію про постраждалих і руйнування уточнюють", – ідеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни випустили шість ракет по Сумщині: перші подробиці

У місті зруйнований будинок. Виникла пожежа, яку гасять рятувальники, повідомляє Радіо Свобода.

ОНОВЛЕНО на 20:15

Російські загарбники сьогодні також обстріляли центр Краматорська на Донеччині. Поранення зазнали чотири людини, повідомив міський голова Олександр Гончаренко.

Росіяни продовжують зазнавати колосальних втрат у повномасштабній війні, яку вони розв'язали проти України. Загальні бойови втрати вже становлять 57,2 тис. осіб, станом на ранок 26 вересня. Лише за останню добу лави "200-х" поповнили понад 500 загарбників. Найбільші втрати ворог несе на Краматорському і Донецькому напрямках, повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Ворог ударив по Слов'янську й Краматорську: наслідки у фото й відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі