субота, 21 січня 2023 07:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог рахує втрати: повідомили хороші новини з передової

Ворог рахує втрати: повідомили хороші новини з передової
Українські підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління та два райони зосередження ворога. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Новоселівське, Площанка і Червонопопівка Луганської області, а також Білогорівка, Роздолівка, Васюківка, Красна Гора, Ягідне, Бахмут, Предтечине, Водяне і Мар'їнка на Донеччині.

Противник щодня зазнає втрат у розв'язаній ним війні, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 21 січня. Лише у хірургічному відділені міської лікарні Старобільська Луганської області знаходяться на лікуванні понад 300 поранених окупантів.

"На півдні для надання медичної допомоги російські окупанти використовують не лише медичні заклади тимчасово захоплених населених пунктів Херсонської області, які вже переповнені, а й обладнують дитячі садочки під польові шпиталі. Також, у центральній лікарні населеного пункту Нижні Сірогози замінено усіх лікарів, там тепер лікують лише особовий склад російських окупаційних військ", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Leopard для України: ЗСУ почнуть навчання на німецьких танках

Подібна ситуація склалась і у Каланчаку, де місцевих лікарів звільнили, а на їхнє місце привезли медичний персонал із Криму. Приходити до лікарні місцевим жителям заборонили.

"Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала 18 ударів по районах зосередження ворога та ще чотири – по позиціях його зенітно-ракетних комплексів. Також наші захисники збили два розвідувальні дрони "Орлан-10" та "Мерлін-ВР", – звітує Генштаб.

Українські підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління та два райони зосередження ворога, а ще склад боєприпасів окупантів.

На Луганщину росіяни стягують все більше особового складу та техніки. Намагаються завадити просуванню Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Ворог рахує втрати: повідомили хороші новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі