пʼятниця, 20 січня 2023 13:03

Спецтема: Війна Росії проти України

"Розмаїття рашистів": Гайдай розказав про ситуацію біля Сватового й Кремінної

"Розмаїття рашистів": Гайдай розказав про ситуацію біля Сватового й Кремінної
Росіяни намагаються завадити просуванню ЗСУ. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Луганщину росіяни стягують все більше особового складу та техніки. Намагаються завадити просуванню Збройних сил України.

Про деокупацію регіону 20 січня розказав глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"На Сватівському та Кремінському напрямках розмаїття рашистів: від свіжомобілізованих і зеків до професійних кадрових військових. Вони намагаються завадити просуванню ЗСУ, але безрезультатно", – ідеться у повідомленні.

Водночас кількість "постраждалих російських алкоголіків" у Старобільську вже зросла до 30.

"Орки святкували Водохреща і напилися, але горілка була не якісна. Тож рашисти отруїлися, деякі вже на концерті Кобзона", – розказав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики США проаналізували заяву Пригожина про "захоплення" Кліщіївки

Збройні сили України просуваються вперед на Луганщині біля Сватового, тоді як на півдні країни росіяни намагаються атакувати в Запорізькій області.

19 січня українські військові продовжили контрнаступ біля Сватового та відбивали активні атаки росіян під Бахмутом на Донеччині, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW). Триває також контрнаступ України на сході Харківської та заході Луганської областей.

Зараз ви читаєте новину «"Розмаїття рашистів": Гайдай розказав про ситуацію біля Сватового й Кремінної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі