неділя, 16 червня 2019 19:44

Війна на Донбасі: бойовики поранили одного українського бійця

Війна на Донбасі: бойовики поранили одного українського бійця
Бойовики 9 разів обстріляли українських військових. Фото: ГТ

На Донбасі від початку доби бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Один український військовий отримав поранення.

Збройні формування РФ застосували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

Як зазначається, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник здійснив шість обстрілів позицій Об'єднаних сил, з них: двічі район населеного пункту Водяне, з напрямку Пікузи та Ужівка – з ручного протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї; Талаківка, з напрямку Пікузи – з великокаліберного кулемету; поблизу населеного пункту Павлопіль, з напрямку Українське – із автоматичних гранатометів; околиці Новотроїцьке, з напрямку Докучаєвськ - з великокаліберного кулемету; Лебединське, з напрямку населеного пункту Саханка - з великокаліберного кулемету.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" противник здійснив три обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу населеного пункту Кримське, з напрямку Донецький – зі стрілецької зброї; Новотошківське, з напрямку населеного пункту Донецький – з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї; околиці Південне, з напрямку шахта імені Гагаріна – автоматичні гранатомети та стрілецька зброя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі українські танкісти влаштували змагання - потужні фото

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

За період збройного конфлікту на Донбасі від мін загинули щонайменше 977 людей, які не були в складі збройних сил. Ще 1528 - зазнали поранень.

Зараз ви читаєте новину «Війна на Донбасі: бойовики поранили одного українського бійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі