пʼятниця, 24 березня 2017 10:08

Вербувальна організація під керівництвом Путіна активізувалась на Луганщині

Вербувальна організація під керівництвом Путіна активізувалась на Луганщині
"Национальным освободительным движением" , яке займається вербуванням молоді, керує особисто Володимир Путін

На окупованій Луганщині активно почало діяти "Национально-освободительное движение" - організація, що займається вербуванням молоді.

Про це у Facebook написав народний депутат Дмитро Тимчук.

"Представники цієї організації шляхом надання фінансової та гуманітарної допомоги молодіжним спортивним організаціям і секціям силового напряму проводять заходи з вербування молоді. Діяльність НОД здійснюється з метою витіснення або ослаблення впливу молодіжних організацій "Асоціація молоді Луганщини" і "Молода гвардія" Ігоря Плотницького". - повідомив Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики ЛНР ледве не повбивали "козачків" Козицина

Керує організацією особисто президент РФ Володимир Путін. Керівництво невизнаної ЛНР не готове обмежити або заборонити діяльність НОД.

Подібні напіввійськові організації діють і на території самопроголошеної ДНР. "10 років тому в Донецьку була напіввійськова організація "Київська Русь". Керували там молоді прилизані батюшки. Говорили, що висмикнуть дітей з-за комп'ютерів, заберуть із вулиць. А 2014-го ці вже дорослі "дітки" ходили Донецьком із георгіївськими стрічками й били в обличчя за український прапор у руках", - розповіла журналістка Наталія Зоц.

Зараз ви читаєте новину «Вербувальна організація під керівництвом Путіна активізувалась на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі