неділя, 29 травня 2022 10:35

Спецтема: Війна Росії проти України

"Вам промили мозок" - полонені російські снайпери звернулися до батьків

"Вам промили мозок" - полонені російські снайпери звернулися до батьків
Російським окупантам в Україні пощастило потрапити в полон. Фото: скріншот з відео

Українські захисники взяли в полон двох російських снайперів з 15-ї гвардійської мотострілецької бригади Росії. Ідеться про Брєзгунова Павла Олександровича (Оренбург), 1999 року народження, та Семінкова Ігоря Ігорьовича (Тула) 2001 року.

Відео з ними оприлюднив український військовий Олександр Галкін "Птах" у Facebook 28 травня.

"Цих двох мамкиних денацифікаторів підігнав один з наших піхотних батів. Того, який праворуч, трохи покоцали в бою, але наші медики обробили "асвабадітєлю" рану та забинтували ногу. Посанчєгів нагодували і напоїли", - підписав він ролик.

На відео загарбники визнають, що в Україні немає ніяких "нацистів". Є лише патріоти, які люблять, а тому захищають свою батьківщину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб оновив дані про втрати російських загарбників в Україні

"Мамо, тато, хочу сказати, що завдяки усім цим людям – українцям, я повернуся додому. І завдяки лише їм. Не Російській Федерації, ніхто мене не міг відправити додому. А ці люди змогли, тому що вони справжні люди, на відміну від російських солдатів, до яких я, на жаль, ще маю стосунок. Але більше ніколи не матиму.

Це не нацисти (українці. - Gazeta.ua), ніхто з них не нацист і близько до цього вони відношення не мають. Вам "промили мозок", - сказав окупант Брєзгунов.

Військові сподіваються виміняти цих загарбників на українських полонених захисників.

15 гвардійська мотострілецька бригада єдина в російській армії, яка має статус "миротворчої". Вона виконувала задачі в Нагірному Карабасі. Вважається однією з найбоєздатніших.

Українські військові ліквідували командира відділення стрілецької роти снайперів Сергія Царькова із міста Борзя Забайкальського краю. Його російські ЗМІ називають "найкращим снайпером із Забайкалля".

Пропагандисти кажуть, що Царьков був постійним учасником та призером міжнародних армійських ігор у конкурсі "Снайперський рубіж" та найкращим снайпером своєї бригади.

Зараз ви читаєте новину «"Вам промили мозок" - полонені російські снайпери звернулися до батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі