четвер, 11 липня 2019 12:31

В ООС прокоментували обстріл колони Кириленка

В ООС прокоментували обстріл колони Кириленка
КрАЗ із колони голови ВЦА Кириленка повністю вигорів. Фото: ООС

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко не узгоджував свою поїздку зі штабом операції Об'єднаних сил.

Через поїздку голови Донецької адміністрації загинув 22-річний боєць, повідомили в ООС.

"В Об'єднаних сил не було заплановано на вчора жодних заходів із головою Донецької ОДА, військовослужбовці там виконували свої завдання. Ми не відповідаємо за голову ВЦА, всі питання до нього. Лише він або його прес-служба зможе відповісти на запитання, в якому складі та що він там робив", - написали в ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото з місця обстрілу автоколони голови Донецької області

10 липня у районі південної околиці населеного пункту Гранітне з ПТРК бойовики обстріляли автоколону, в який їхав голова Донецької ОДА Павло Кириленко. Влучили у вантажний автомобіль КрАЗ одного з підрозділів Об'єднаних сил. У результаті обстрілу один військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення.

Павло Кириленко народився у Макіївці. Працював помічником прокурора на Донеччині. У вересні 2017-го став військовим прокурором Ужгородського гарнізону Західного регіону України. Батьки Кириленка живуть в окупованому Єнакієвому. Батько Олександр Кириленко є власником будівельної компанії у місті, брат воює за бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «В ООС прокоментували обстріл колони Кириленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі