субота, 11 березня 2023 07:01

Спецтема: Війна Росії проти України

У Генштабі повідомили гарні новини з передової

У Генштабі повідомили гарні новини з передової
Наші захисники збили ворожий безпілотний літальний апарат типу "Орлан-10". Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Розпочалася 381-ша доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну.

Противник не полишає спроб щодо виходу на адміністративний кордон Донецької та Луганської областей, повідомив уранці 11 березня Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

"Основні зусилля ворог зосереджує на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках. Минулої доби наші воїни відбили понад 100 атак окупантів на зазначених напрямках. На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Формування наступальних угруповань ворога не виявлено", – йдеться у зведенні.

Противник продовжує інженерне обладнання місцевості у прикордонних районах Брянської та Курської областей РФ.

На Лиманському напрямку росіяни намагаються покращити тактичне положення. Вели безуспішні наступальні дії у напрямку населених пунктів Гряниківка, Масютівка, Невське, Кремінна, Білогорівка, Спірне та Федорівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім танків, літак і сотні окупантів за добу: оновили втрати РФ в Україні

Українська авіація за добу завдала 11 ударів по районах зосередження окупантів та удару по позиції зенітно-ракетного комплексу противника. Також наші захисники збили ворожий безпілотний літальний апарат типу "Орлан-10".

"Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили п'ять районів зосередження особового складу противника, один засіб протиповітряної оборони та склад боєприпасів ворога", – звітує Генштаб.

На фронті в Луганській області проривів з боку російських військ немає. Ворог щодня намагається знайти слабку ділянку в обороні Збройних сил України. Найважча ситуація зараз – у районі Кремінної.

Зараз ви читаєте новину «У Генштабі повідомили гарні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі