пʼятниця, 10 березня 2023 11:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Луганський фронт: Гайдай розказав, де зараз найскладніша ситуація

Луганський фронт: Гайдай розказав, де зараз найскладніша ситуація
Вже не перший тиждень на фронті в Луганській області росіяни з усіх боків намагаються вести наступальні дії. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На фронті в Луганській області проривів з боку російських військ немає.

Ворог щодня намагається знайти слабку ділянку в обороні Збройних сил України, повідомив 10 березня глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Найважча ситуація зараз – у районі Кремінної. Будинки в населених пунктах поблизу лінії фронту змінили вже декількох господарів-окупантів – одні не повертаються з полю бою, тому туди заселяються інші", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ накрила потужним вогнем Донеччину: є жертви та руйнування

Російська армія 9 березня завдавала масованих ударів по лінії Куп'янськ – Сватове – Кремінна. Провела безуспішні операції у напрямку Гряниківки на Харківщині, що в 54 км на північний захід від Сватового, Білогорівки в 12 км на південь від Кремінної, а також Спірного.

Російські окупанти вели бої на північний захід від Кремінної в районі Балки Журавка, що в 18 км на північний захід. Російські джерела повідомили, що їхнім силам не вдалося просунутися в районі Білогорівки, незважаючи на тижні наступальних операцій.

Зараз ви читаєте новину «Луганський фронт: Гайдай розказав, де зараз найскладніша ситуація». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі