четвер, 17 травня 2018 12:49

Українського бійця застрелив ворожий снайпер: назвали ім'я

Українського бійця застрелив ворожий снайпер: назвали ім'я
Старшого солдата ЗСУ Івана Кураша 16 травня вбив снайпер терористів. Фото презентаційне

33-річного Івана Кураша з Тернопільщини застрелив снайпер терористів у зоні бойових дій на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба 14-ї окремої механізованої бригади.

"Під час виконання бойового завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил загинув наш бойовий побратим, друг, старший солдат Кураш Іван Іванович, який родом із Тернопільщини…Україна втратила сина…Відповідальний, цілеспрямований, відданий Батьківщині, своїм побратимам і тому, в що вірив, щирий і стриманий, Іван назавжди залишиться в наших душах, буде взірцем патріотизму, вірності й відданості українському народові", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Незважаючи на невеликий зріст і вагу, легко вправлявся з кулеметом" - у Житомирі попрощались з бійцем Сергієм Горбачем

О 22:25 Кураш виконував бойове завдання. Куля влучила у ліве плече. Військовий помер у госпіталі села Горне. Поховають загиблого у селі Литвинове Ппідгацького району на Тернопільщині.

Сергія Гундера вбив снайпер терористів 16 травня о 8:30. Куля пробила верхню частину грудей. Після цього легко поранила ще одного бійця.

Зараз ви читаєте новину «Українського бійця застрелив ворожий снайпер: назвали ім'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі