пʼятниця, 19 квітня 2019 19:21

Українських військових на Донбасі обстріляли забороненими мінометами

Українських військових на Донбасі обстріляли забороненими мінометами
Бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню. Фото: DW

На Донбасі бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню.

Українських військових обстріляли із заборонених мінометів калібрів 120 та 82 мм, з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 6 разів обстріляв позиції наших підрозділів: 2 з мінометів калібру 120 мм – у районі населених пунктів Павлопіль і Водяне; з мінометів калібру 82 мм – у районі населеного пункту Пищевик; з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Верхньоторецьке; 2 з великокаліберних кулеметів – поблизу населених пунктів Опитне та Новоселівка Друга.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти з мінометів калібру 82 мм обстріляли позиції Об'єднаних сил у районі населеного пункту Золоте-4, - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найманка окупантів добровільно здалась поліції

Втрат серед українських військовослужбовців немає. Втрати противника уточнюються.

Адміністрація президента Росії змінила куратора окупованого Донбасу. З 17 квітня ним займатиметься екс-представник РФ в Північній Осетії Олексій Філатов.

Зараз ви читаєте новину «Українських військових на Донбасі обстріляли забороненими мінометами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі