понеділок, 03 грудня 2018 08:13

Українські військові "всипали перцю" диверсійній групі бойовиків

Українські військові "всипали перцю" диверсійній групі бойовиків
Українські військові дали гідну відсіч ворожій диверсійної-розвідувальної групи противника на Донбасі, яка намагалася вночі пробратися до позиції ЗСУ. Фото - Капітал

Українські військові дали гідну відсіч ворожій диверсійної-розвідувальної групи противника на Донбасі, яка намагалася вночі пробратися до позиції ЗСУ.

Бій зав'язався на приморському напрямку. Воїни ЗСУ виявили просування противника до наших позицій. В результаті ворожі "повзуни" відкрили вогонь. Однак втрати понесли бойовики: один з нападників залишився на місці, інший - втік у бік лісосмуги, повідомляє штаб Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові ліквідували 4 бойовиків

"За даними нашої розвідки, один з бойовиків - "двохсотий", інший - поранений. Останнім часом ворог активізувався. Ворожі ДРГ ходять в нашому напрямку досить часто. Але ми вчасно реагуємо на всі їхні підступи", - каже Вадим, військовий одного з підрозділів Об'єднаних сил на Приазов'ї.

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаними силами окупанти 15 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. У ході бойових дій, жоден військовослужбовець ООС не постраждав. 2 окупантів було знищено та ще 1 поранено.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові "всипали перцю" диверсійній групі бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі