субота, 01 грудня 2018 09:23

Українські військові ліквідували 4 бойовиків

Українські військові ліквідували 4 бойовиків
Упродовж п'ятниці, 30 листопада, втрат серед українських військових немає. Фото:24tv.ua

Упродовж п'ятниці, 30 листопада, на Донбасі втрат серед українських військових немає. Натомість, за інформацією розвідки, чотирьох бойовиків російсько-окупаційних військ було знищено.

Бойовики 6 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, двічі фіксувалися випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами. Вели прицільний вогонь з мінометів 120-го калібру. А по опорних пунктах біля Гнутового та хутора Вільного окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм та озброєння БМП відповідно, повідомили у прес-центрі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятаємо: імена усіх воїнів, які загинули на Донбасі у листопаді

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил в районах населених Вільний, Луганське, Красногорівка та Гнутове. Тут російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - зазначили в штабі українські військові.

До Києва з Донбасу прийшов борт з важкопораненими військовими. Українські воїни перебувають у вкрай важкому стані та потребують переливання крові.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові ліквідували 4 бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі