понеділок, 08 травня 2017 09:45

Українські позиції обстріляли 65 разів за добу

Українські позиції обстріляли 65 разів за добу
З початку доби було зафіксовано 65 обстрілів позицій українських військ Фото: Уніан

Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують вогневі атаки позицій сил АТО. За минулу добу зафіксовано 65 обстрілів опорних пунктів Збройних Сил України, повідомляє пресс-центр штабу АТО.

Ворог накривав вогнем артилерії, озброєнням БМП та мінометами позиції у Донецькому напряму поруч Троїцького та Верхньоторецького.

У Луганського напрямку атакували Опитне, Авдіївку, Кам'янку, Піски та Зайцеве. По опорних пунктах під Невельським противник гатив з зенітної установки ЗУ-23-2 та автоматичних гранатометів. Неподалік Майорська обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї. Також атакували опорні пункти поблизу Кримського, Новознанівки та Новоолександрівки і Попасну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над Маріупольською міськрадою повішали прапор ДНР

На приморському напрямку з мінометів калібру 82-мм, протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів били по Водяному та неподалік Красногорівки – з мінометів, гранатометів та кулеметів великих калібрів. По позиціях морських піхотинців поблизу Широкиного ворог вів вогонь з озброєння БМП, а під Павлополем – з озброєння БТР та гранатометів. Поруч Лебединського та Мар'їнки противник бив з гранатометів та великокаліберних кулеметів. Захисників Новоселівки Другої обстрілювали з кулеметів великих калібрів, а оборонців Гнутового – з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та зі стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Українські позиції обстріляли 65 разів за добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі