четвер, 11 червня 2020 23:32

Україна і Росія провели в Мінську зустріч по Донбасу

Україна і Росія провели в Мінську зустріч по Донбасу
В Мінську пройшли важливі переговори. Фото: Цензор

Українська делегація в Тристоронній контактній групі провела спільну зустріч із російською стороною у Мінську.

Під час неї представники обговорили підвищення ефективності роботи групи. Зустріч відбулася в рамках виконання домовленостей лідерів "нормандської четвірки", інформує пресслужба Офісу президента.

В межах робочого візиту до Білорусі українська делегація зустрілася з російською стороною ТКГ з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, – мовиться у повідомленні.

Зустріч є своєрідним продовженням візитів української делегації в Берлін 2 червня й відбулася напередодні робочої поїздки української делегації в Париж 12 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відреагували нервово, хамили": журналіст розповів про відеоконференцію ТКГ

9 червня вперше до роботи Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання на Донбасі залучили проукраїнськи налаштованих вимушених переселенців з окремих районів Донецької та Луганської областей.

Донецьку область у політичній групі ТКГ представляють відомі журналісти Сергій Гармаш і Денис Казанський.

Запрошеними представниками від Луганської області стали лікар Костянтин Лібстер і юрист, керівник громадської організації "Луганське земляцтво" Вадим Горан.

Зараз ви читаєте новину «Україна і Росія провели в Мінську зустріч по Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі