середа, 10 червня 2020 11:07

"Відреагували нервово, хамили": журналіст розповів про відеоконференцію ТКГ

"Відреагували нервово, хамили": журналіст розповів про відеоконференцію ТКГ
Денис Казанський — журналіст із Донецька, представник у ТКГ. Фото: Facebook/Денис Казанський

Представник Донбасу на переговорах ТКГ журналіст Денис Казанський розповів про те, як відбулася вчорашня відеоконференція.

Коментар він залишив на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що переговори мали тривати з 9:00 до 13:00, але російська сторона запізнилася й включилася майже на 40 хвилин пізніше. За його словами, у представників РФ таке буває регулярно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія перекинула на Донбас додаткові групи російських офіцерів: що відбувається?

Представники угрупувань так званих ЛДНР на появу нових представників від Луганської та Донецької областей "відреагували нервово, хамили, намагалися провокувати перепалки, але до цього всі були готові, тому відреагували спокійно".

Представник ОРЛО Родіон Мірошник кілька разів називав учасників від Донбасу представниками консультативної ради, на що модератор конференції П'єр Морель підкреслив, що консультативної ради не створювали. А от представник РФ протесту проти появи переселенців в українській делегації не висловлював.

Колишній бранець Кремля, журналіст Станіслав Асєєв, якого незаконно утримували в окупованому Донецьку, повідомив, що відмовився від участі в робочій групі з політичних питань Тристоронньої контактної групи.

Зараз ви читаєте новину «"Відреагували нервово, хамили": журналіст розповів про відеоконференцію ТКГ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі