середа, 10 червня 2020 10:11

Журналіст Асєєв прокоментував свою участь у переговорах ТКГ

Журналіст Асєєв прокоментував свою участь у переговорах ТКГ
Асєєв відмовився представляти Донбас у ТКГ. Фото: Facebook/Станіслав Асєєв

Колишній бранець сепаратистів, журналіст Станіслав Асєєв, якого незаконно утримували в окупованому Донецьку, повідомив, що відмовився від участі в робочій групі з політичних питань Тристоронньої контактної групи.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я особисто відмовився, бо не вважаю для себе можливим брати в цьому участь саме в такому форматі. Причини такого рішення ми досить детально й довго обговорювали з віцепрем'єром, але розмова була конфіденційна, тож дозволю собі обмежитися вже сказаним", — уточнив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін і Меркель обговорили ситуацію в Україні

Причин відмови журналіст не пояснив, проте відомо, що пропозицію щодо участі в перемовинах він отримав особисто від віцепрем'єра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексія Рєзнікова.

Раніше стало відомо, що представляти Донбас на переговорах ТКГ будуть журналісти Денис Казанський і Сергій Гармаш (Донецька область) та юрист Вадим Горан і лікар Костянтин Лібстер (Луганська область).

Зараз ви читаєте новину «Журналіст Асєєв прокоментував свою участь у переговорах ТКГ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі