неділя, 15 жовтня 2017 09:15

У зоні АТО 21 раз порушили перемир'я: українські бійці дали відсіч бойовикам

Автор: 24tv.ua
  Зона АТО: українські бійці дали відсіч бойовикам
Зона АТО: українські бійці дали відсіч бойовикам

Російсько-окупаційні війська продовжили обстріли позицій української армії. Втім, українські військові дали відсіч бойовикам.

Найбільше обстрілювали на приморському та луганському напрямках, повідомляє прес-центр Штабу АТО у Facebook.

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир'я. Під час 21 обстрілу наші військові вогнем з піхотного озброєння примушували противника до миру. За добу, що минула ворог не застосовував міномети та інше важке озброєння. Внаслідок бойових дій втрат серед українських воїнів немає", - йдеться у повідомленні.

На приморському напрямку близько 18 години окупанти відкривали вогонь з озброєння БМП та протитанкового гранатомету по околицях Водяного. З автоматичного гранатомету проросійські найманці обстрілювали укріплення сил АТО у районі Талаківки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дводенна жалоба: в АТО загинув мешканець Прикарпаття

На донецькому напрямку під вогнем великокаліберних кулеметів противника опинились позиції Збройних сил України біля Авдіївки, Новоселівки Другої, та двічі на підступах до Зайцевого.

В кінці минулої доби в районі проведення АТО обстановка залишалася напруженою, однак повністю контрольованою Збройними силами України. Противник продовжував вогневі провокації, в основному, застосовуючи легке піхотне озброєння.

Зараз ви читаєте новину «У зоні АТО 21 раз порушили перемир'я: українські бійці дали відсіч бойовикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі