субота, 14 жовтня 2017 09:43

У зоні АТО 21 раз порушили перемир'я, є поранений

У зоні АТО 21 раз порушили перемир'я, є поранений
За минулу добу поранили одного бійця АТО Фото: unn.com.ua

В кінці минулої доби в районі проведення АТО обстановка залишалася напруженою, однак повністю контрольованою Збройними Силами України. Противник продовжував вогневі провокації, в основному, застосовуючи легке піхотне озброєння. Про це стало відомо в прес-центрі штабу АТО

Упродовж минулої доби незаконні збройні формування 21 раз порушили перемир'я. У відповідь українські воїни 14 раз вогнем змушували ворога дотримуватися режиму тиші. В результаті бойових дій отримав поранення один військовослужбовець української армії.

На Донецькому напрямку ввечері, протягом години бойовики били з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї на підступах до Авдіївці. Уже вночі під кулеметним вогнем виявилися наші позиції у Майорська і Пісках. А озброєння БМП ворог застосовував неподалік від Зайцеве.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики вогнем накрили Широкино і Новоолександрівку, двоє поранених

На Луганському напрямку в кінці доби окупанти двічі відкривали вогонь з мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів і кулеметів по захисникам Новоалександрівки. Наші військові жорстко відповідали ворогові. На жаль, в результаті цього протистояння, близько 18 годин отримав поранення один український військовослужбовець. Крім того, ввечері проросійські найманці застосовували 82-міліметрові міномети неподалік від Кримського. А протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю у Станиці Луганській і Валуйського.

На Приморському напрямку з легкого піхотного озброєння бойовики обстрілювали українські опорні пункти в районі Широкіно, Гнутове і Водяного.

Раніше стало відомо, що конфлікт в зоні АТО продовжує загострюватися.

Зараз ви читаєте новину «У зоні АТО 21 раз порушили перемир'я, є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі