понеділок, 24 квітня 2017 08:22

У штабі повідомили про недільні втрати сил АТО

У штабі повідомили про недільні втрати сил АТО
Минулої доби на Донбасі загинув один український воїн. Фото: radiosvoboda.org

За минулу добу на Донбасі зафіксували 34 обстріли. Один український воїн загинув, ще двоє отримали поранення.

Про це сказав речник штабу АТО Ярослав Чепурний у коментарі "112 Україна".

"Учора ситуація не була надто складною. Було зафіксовано небагато обстрілів позицій ЗСУ. Утім, одного військовослужбовця ми втратили, ще двоє отримали поранення. Загиблий - захисник Авдіївки. Його не стало внаслідок мінометного обстрілу, якому противник піддав позиції українських військ учора зранку.

Неодноразово противник обстрілював позиції українських військ із мінометів - 120-го та 82-го калібрів. Також використовував гранатомети, великокаліберні кулемети, озброєння БПМ та бронетранспортерів.

Найгарячіше було на донецькому напрямку. Найбільше обстрілів було в районі Авдіївки, Троїцького, Пісків, Луганського, Новоселівки Другої. Трохи менше за кількістю та важкістю було обстрілів на приморському напрямку", - розповів Чепурний.

З опівночі зафіксували три обстріли, додав представник штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попрощалися з 29-річним бійцем АТО

23 квітня на підконтрольній бойовикам території Луганської області підірвалася машина спостережної місії ОБСЄ. Загинув один із співробітників патруля - громадянин США. Ще двоє спостерігачів отримали поранення - їх доправили до лікарні у Луганську.

Зараз ви читаєте новину «У штабі повідомили про недільні втрати сил АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі