пʼятниця, 02 липня 2021 16:18

У Путіна запалений мозок. Це небезпечно - колишній представник НАТО

У Путіна запалений мозок. Це небезпечно - колишній представник НАТО
Володимир Путін не піде в пряму атаку на Україну. Фото: reuters

Президент РФ Володимир Путін не піде в пряму атаку. Смикатиме постійно Донбас та Крим, живитиме п'яту колону в Україні.

Головне, щоб усі розсварилися, щоб був розкол не тільки в Україні, але і в Америці та Європі, заявив капітан першого рангу ВМС США у відставці Гаррі Табах в інтерв'ю Obozrevatel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорне море Росії не важливе. Путін бреше - капітан ВМС США

"Путін до самих кісток кагебешник. Він у лобову атаку не ходить, це не його стиль. У нього запалений мозок, параноя. Люди, які так довго при владі і в яких її так багато, починають жити в зовсім іншому світі, в параноїдальному. У них немає друзів, нікому довіряти не можна. І це завжди створює небезпеку війни, особливо коли в них такий великий арсенал металобрухту і переконання, що "ми перемогли, можемо повторити", "ми їм покажемо". Це все небезпечно", - сказав капітан.

Лідери ЄС відмовилися зустрічатися з Путіним. Напередодні канцлерка ­Німеччини Анґела Меркель запропонувала запросити на саміт президента РФ. Її підтримали президент Франції Еммануель Макрон і канцлер Австрії Себастьян Курц. Проти виступили лідери Литви, Латвії, Польщі, Естонії, Румунії, Швеції, Нідерландів, Бельгії і Данії. Євросоюз заморозив саміти з Росією 2014 року після початку агресії РФ проти України. Відновити їх без прогресу з російського боку буде небезпечним відхиленням від санкційної політики ЄС.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна запалений мозок. Це небезпечно - колишній представник НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі