середа, 06 липня 2022 11:15

Спецтема: Війна Росії проти України

У Маріуполі терористи придумали новий метод шантажу

У Маріуполі терористи шантажують населення референдумом.

Через окупаційні адміністрації поновили збір особистих даних маріупольців через подання заяв на відновлення житла. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

"При поданні заяв прямо кажуть, що питання компенсацій або відновлення буде вирішено … після референдуму", – пише Андрющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реконструкція" Маріуполя: окупанти вкрали головний фонтан міста

Терористи видали наказ терміново провести перепис мешкаців будинків. Не тільки тих, хто залишився жити, але й тих, хто евакуювався. У випадку відмови – погрожують не проводити ремонт пошкоджень та не надавати житло на заміну зруйнованого.

"Другий день масово приходять розсилки з пропозицією терміново надати особисті данні, бо без цього не буде відновлення будинку", – підкреслив Андрющенко.

Автор: t.me/andriyshTime
  У Маріуполі терористи шантажують населення референдумом
У Маріуполі терористи шантажують населення референдумом
У Маріуполі залишаються приблизно 150-170 тис. людей.

Мешканці п'ють воду з каналізації. Через зруйновану систему водопостачання можливе поширення холери, повідомляла Всесвітня організація охорони здоров'я. Пізніше окупанти заявили, що закриють місто на карантин через хворобу.
Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі терористи придумали новий метод шантажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі