четвер, 02 червня 2022 11:37

Спецтема: Війна Росії проти України

У Маріуполі росіяни ввели смертну кару: розстрілюють українських волонтерів та чиновників

У Маріупольському районі російські окупанти ув'язнюють і розстрілюють українських волонтерів і чиновників.

Вони відмовилися співпрацювати з окупаційною владою та колаборантами. Про це повідомив мер міста Вадим Бойченко, передає Маріупольська міськрада в Telegram.

Псевдосуд так званої ДНР засудив до 10 років ув'язнення голову одного приазовського селища. Ще одного держслужбовця розстріляли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сморід і гноїння - окупанти в Маріуполі влаштували сміттєзвалище біля штабу "Единой России"

У колонії Оленівці утримують кілька десятків волонтерів. Вони у квітні й березні допомагали евакуювати маріупольців і доправили в заблоковане місто продукти й воду.

Автор: t.me/mariupolrada
  Під Маріуполем страчують и арештовують українських волонтерів та чиновників
Під Маріуполем страчують и арештовують українських волонтерів та чиновників

"Очікує вироку фейкової республіки й українська суддя, яка розглядала декілька резонансних справ про сепаратизм. Є повідомлення про застосування до неї тортур", - додали в повідомленні.

Упродовж 31 травня з Маріуполя до "фільтраційного табору" в Безіменному привезли 355 осіб. Серед них 32 дитини. Вже звідти примусово вивезли в російський Таганрог 324 людини. Зокрема, 27 дітей.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі росіяни ввели смертну кару: розстрілюють українських волонтерів та чиновників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі