четвер, 30 березня 2017 13:03

У лікарнях ДНР працюють "стукачі" бойовиків

У лікарнях ДНР працюють "стукачі" бойовиків
Лікуватися в ДНР небезпечно - лікарі про кожен крок хворих доповідають терористам

У лікарнях ДНР українським громадянам лікуватися небезпечно - медперсонал доповідає бойовикам про кожен крок пацієнтів.

Про цена сторінці у Facebook написав донецький лікар Олександр Чернов.

"Вже більш як два роки в усіх медзакладах цілі мережі стукачів-сексотів. Спостерігають за всіма пацієнтами. Але особлива увага хворим, які потрапили з неокупованої території.

У кожній лікарні є свої "відповідальні особи". Збирають від підлеглих інформацію, сортують і відправляють "куди потрібно". Імена можу назвати хоч зараз: Ігор Сєдаков із обласного онкологічного центру, Вадим Онопрієнко із обласної травматологічної лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Країна поділилася на два табори: одні сидять в окопах, другі – у ресторанах

Слідкують навіть за дітьми. Головні "смотрящі" - дитячий кардіохірург Владислав Конов і Світлана Чорних із центру материнства і дитинства", - сказав Олександр Чернов.

На окупованих територіях Луганщині й Донеччині з кожним днем погіршується якість медицини. В ДНР зараз неможливо купити ліки. Не тільки нормальні, а взагалі ніякі. Якщо привозять, то тільки виробництва Тюмені. Видно, що підробка. Ті, які виготовляли, полінувалися взяти справжні ліки, щоб склад списати.

Зараз ви читаєте новину «У лікарнях ДНР працюють "стукачі" бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі