вівторок, 26 грудня 2023 07:00

Спецтема: Війна Росії проти України

У Генштабі спростували фейк про загибель 108 бійців ЗСУ

У соцмережах поширили дезінформацію про нібито загибель 108 захисників однієї з бригад Збройних сил України на Авдіївському напрямку на Донбасі. Стверджувалося, що їх нібито перед Різдвом відпустили на тиждень додому.

У Генштабі повідомили, що поширена у соцмережах інформація про це є неправдивою.

"Інформація в соцмережах про начебто 108 загиблих в одній із бригад на Авдіївському напрямку напередодні Різдва - фейк", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ поблизу Кринок повністю знищили роту "елітного" полку десантників

Автор: facebook.com/GeneralStaff.ua
  Генштаб спростував інформацію про загибель понад 100 бійців на Авдіївському напрямку
Генштаб спростував інформацію про загибель понад 100 бійців на Авдіївському напрямку

Військове командування Росії завершило перекидання трьох новосформованих полків у складі 116-ї окремої бригади Росгвардії до тимчасово окупованих районів Донецької області.

Таким чином ворог створив окрему військову окупаційну силу для встановлення постійного контролю над захопленими територіями. Кремль також активно намагається використати ці сили для контролю РФ над окупованими тилами, йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW). Про це свідчать короткі терміни та місця дислокації нових полків Росгвардії.

Зараз ви читаєте новину «У Генштабі спростували фейк про загибель 108 бійців ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі