пʼятниця, 22 лютого 2019 14:15

Тепловізор врятував життя бійцям і допоміг знищити кількох ворогів

Автор: Повернись живим
 

На ньому фото видно, як два найманці намагаються сірою зоною підібратись до позицій українських військових. Це вже третя їхня спроба за цей місяць. Цього разу наші бійці плани терористів зруйнували на самому початку і зробили так, що для бойовиків ці кроки стали останніми на українській землі.

"Ваш тепловізор врятував нам життя", – написали опісля цієї події воїни з-під Авдіївки у фонд "Повернись живим". І додали світлину, зроблену безпосередньо самим приладом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як тренується артилерія з американськими РЛС

"Нам би ще кілька таких приладів. Ними чудово спостерігати з закритої позиції, особливо коли снайпери працюють. Та й взагалі, тепловізорів мало не буває", – додали бійці.

Тепловізор Pulsar Helion вартістю 70 тис грн дає унікальну можливість спостерігати за ділянкою з закритої позиції, отримуючи зображення на будь-який смартфон, та перебувати бійцю в повній безпеці. Також прилад дає можливість автоматично визначати пересування ворога і проводити фото/відеофіксацію.

Допомогти бійцям сучасними приладами ви можете тут: http://clc.am/cjeHIw

Ситуація на Донбасі може загостритись, - вважає Іраклій Джанашія, експерт з питань національної безпеки та оборони Українського інституту майбутнього. Це буде нова фаза війни, інтенсивність якої буде дорівнювати боям 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Тепловізор врятував життя бійцям і допоміг знищити кількох ворогів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі