пʼятниця, 16 лютого 2024 14:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Свіжі кадри знищеної Авдіївки показали в мережі
10

Показали свіжі фото зруйнованого міста Авдіївка
Фото: instagram.com/libkos
Показали свіжі фото зруйнованого міста Авдіївка
Показали свіжі фото зруйнованого міста Авдіївка
Показали свіжі фото зруйнованого міста Авдіївка
Показали свіжі фото зруйнованого міста Авдіївка

Станом на ранок 16 лютого найгарячішим місцем фронту залишається Авдіївка.

За інформацією Генерального штабу ЗСУ, українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити місто. Попри заяви військового командування, що ситуація в Авдіївці залишається контрольованою, хоча й критичною, у соцмережах з'являються дописи воїнів, котрі закликають вивести ЗСУ з міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нехай спробують": Буданов назвав дві мети окупантів

Тим часом фотографи Костянтин і Влада Ліберови, які знімають воїнів на передовій із початку великого вторгнення, також розкритикували дії військового керівництва. За їх словами, сьогодні на Авдіївському напрямку найгостріше стоїть питання "Де друга лінія оборони". За твердженням фотографів, вона не готова, про що знають і самі військовослужбовці.

Вони також показали свіжі фото зруйнованого міста.

"Якщо вірити карті діпстейт, "клешні" навколо міста почали формуватись майже рік тому. Це точно не було сюрпризом. Розмови про те, що ситуація навколо міста загострюється, що ворог наступає - все це ми знаємо вже майже рік. Тож де друга лінія оборони?", - йдеться у дописі фотографів в Instagram.

Бійці 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка продовжують утримувати позиції в Авдіївці, попри масштабні удари ворога.

Українські воїни стійко тримають місто впродовж двох років повномасштабного вторгнення "без нарікань". Про це повідомляє пресслужба бригади.

Разом з тим, за словами військових, росіяни знищують Авдіївку всіма видами озброєння.

Зараз ви читаєте новину «Свіжі кадри знищеної Авдіївки показали в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі