четвер, 24 травня 2018 07:39

Студент-перукар вразив своїм вчинком військових
3

У Маріуполі студент- перукар Микита Накалюжний безкоштовно  підстриг військових у шпиталі
Фото: Facebook Тараса Шеремети
У Маріуполі студент- перукар Микита Накалюжний безкоштовно  підстриг військових у шпиталі
У Маріуполі студент- перукар Микита Накалюжний безкоштовно  підстриг військових у шпиталі

У Маріуполі студент-перукар Микита Накалюжний прийшов до хірургічного відділення шпиталю і запропонував пораненим бійцям Збройних сил України безкоштовно надати перукарські послуги.

Про це в Facebook написав військовий медик Тарас Шеремета.

Накалюжний вчиться в машинобудівному ліцеї №4. Прийшов до військового госпіталю не в рамках будь-якої акції, а за власним бажанням.

"Зачіски зроблено дуже професійно, і всі "пацієнти" залишилися задоволені. Від імені хірургічного відділення нашого госпіталю висловлюємо слова подяки батькам і вчителям цього молодого талановитого і небайдужого хлопця. Дай Бог нашій країні побільше таких дітей", - підкреслив Шеремета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стоматолог створив для військових каску нічного бачення за допомогою бормашини

Користувачів мережі розчулив такий вчинок хлопця. Усі дякують та бажають йому здоров'я.

"Я аж розплакалась, та він же зовсім дитина, а який розумничок. Низький уклін батькам, які виховали такого синочка!", - написала у коментарях Ірина Народенко.

Житель села Мошна на Черкащині, Григорій Константинов самостійно відремонтував 50-літню вантажівку "Урал", на якій солдати перевозили обладнання та продукти. Автомобіль розвалювався на ходу, тому під час однієї з волонтерських поїздок чоловік запропонував безкоштовно полагодити автівку.

Зараз ви читаєте новину «Студент-перукар вразив своїм вчинком військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі