пʼятниця, 05 травня 2017 08:15

Стали відомі імена артистів, які виступатимуть у Донецьку на "річницю референдуму"

Стали відомі імена артистів, які виступатимуть у Донецьку на "річницю референдуму"
9 травня в окупованому Донецьку заплановано виступ засновника рок-групи "Агата Крісті". Фото: соцмережі

Стали відомі імена російських артистів, які поїдуть виступати в Донецьк 11 травня на так звану третю річницю незаконного референдуму.

Очікується виступ колективів "Міраж", "Рускій размєр" і "Челсі", а також виконавця Олександра Маршала, передають ЗМІ сепаратистів.

"На національному спортивному комплексі "Олімпійський" в Донецьку 11 травня відбудеться концерт, присвячений до Дня Республіки. На сцені виступлять групи "Міраж", "Рускій размєр", "Челсі"та артист Олександр Маршал. Початок концерту планується в 19:00", - передає ресурс бойовиків, посилаючись на так звану прес-службу міністерства культури ДНР.

9 травня в окупованому Донецьку заплановано виступ засновника рок-групи "Агата Крісті" Вадима Самойлова. Місце проведення концерту і точний час не вказані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2 травня в Одесі: без сутичок не обійшлося

11 травня 2014 року на підконтрольних територіях Донецької області пройшов незаконний референдум про так звану "державну самостійність ДНР". Сепаратисти в Донецьку заявили, що в ході "референдуму", за "державну самостійність" Донецької області висловилися майже 90 % учасників голосування. Українська влада, США, ЄС, ПАРЄ, ОБСЄ розцінили референдум як незаконний.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі імена артистів, які виступатимуть у Донецьку на "річницю референдуму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі