вівторок, 02 лютого 2021 21:29

Справа Шеремета: обвинуваченим у вбивстві продовжили запобіжний захід

Справа Шеремета: обвинуваченим у вбивстві продовжили запобіжний захід
Андрія Антоненка залишили за ґратами. Фото: "Українська правда"

Шевченківський районний суд Києва на 2 місяці продовжив запобіжний захід обвинуваченим у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Андрій Антоненко залишається під арештом, Юлія Кузьменко - під домашнім арештом. Проти Яни Дугарь продовжує діяти запобіжний захід у вигляді особистих зобов'язань, повідомляє "Цензор.нет".

Суд підтримав клопотання сторони обвинувачення. Антоненко має можливість подати апеляцію.

Нардепи цього і попередніх скликань Володимир Ар'єв, Микола Величкович, Софія Федина, Андрій Тетерук, Яна Зінкевич, Марина Іонова, Ірина Фриз подали в суд заяву про готовність взяти його на поруки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нагородження тих, хто фальшував справу Шеремета, – ганьба для президента

До розгляду клопотання прокуратури про продовження терміну запобіжного заходу суд продовжив розгляд справи по суті - дослідження письмових матеріалів.

Наступне засідання суду призначили на 9 лютого, о 14:00.

У сержанта Сил спеціальних операцій і музиканта "Ріффмастра" Андрія Антоненка в СІЗО почали випадати зуби. "Це все наслідки перебування в СІЗО. Тут надається кваліфікована допомога лікарів, але цього замало, потрібні нормальні умови", - сказав Антоненко.

Зараз ви читаєте новину «Справа Шеремета: обвинуваченим у вбивстві продовжили запобіжний захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі