понеділок, 26 червня 2023 06:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Що відбувається на фронті: ЗСУ повідомили останні новини з передової

Що відбувається на фронті: ЗСУ повідомили останні новини з передової
На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка лишається без суттєвих змін. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Розпочалася 488-ма доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України.

Противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському та Мар'їнському напрямках, повідомив уранці 26 червня Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook. Протягом доби на фронті відбулося 36 бойових зіткнень.

"Авіація сил оборони завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу росіян. Також нашими захисниками було знищено шість ворожих розвідувальних дронів оперативно-тактичного рівня. Підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ протягом доби уразили два пункти управління, три райони зосередження особового складу та військової техніки, чотири склади боєприпасів, станцію РЕБ, 10 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях та ще три важливих цілі противника", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці просунулися у районі Бахмута

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка лишається без суттєвих змін.

На Куп'янському напрямку противник вів наступальні дії в районі західніше Кривошиївки Луганської області, успіху не мав.

На Лиманському напрямку ворог здійснив безуспішні наступальні дії в напрямках Веселого та Роздолівки Донецької області.

На Мар'їнському напрямку противник проводив наступальні дії в районі Мар'їнки, успіху не мав.

На Бахмутському напрямку агресор вів безуспішні наступальні дії в районах Міньківки, Григорівки та Богданівки Донецької області.

На Шахтарському напрямку ворог здійснив безуспішні наступальні дії в напрямку Новомихайлівки.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник зосереджує основні зусилля на недопущенні просування наших військ. Безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Новодарівки Запорізької області.

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку. Зокрема, бійці 3-ї окремої штурмової бригади показали, як нищили 57-му окрему гвардійську мотострілецьку бригаду РФ. Відео опублікували у неділю, 25 червня.

Зараз ви читаєте новину «Що відбувається на фронті: ЗСУ повідомили останні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі