неділя, 25 червня 2023 15:20

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ показали на відео, як знищили 57-му окрему гвардійську мотострілецьку бригаду РФ

ЗСУ показали на відео, як знищили 57-му окрему гвардійську мотострілецьку бригаду РФ
Бійці 3-ї окремої штурмової бригади показали, як нищили 57-му окрему гвардійську мотострілецьку бригаду РФ. Фото: скріншот з відео

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку.

Зокрема, бійці 3-ї окремої штурмової бригади показали, як нищили 57-му окрему гвардійську мотострілецьку бригаду РФ. Відео опублікували у неділю, 25 червня.

Напередодні командир 3 ОШБр Андрій Білецький розповів, що захисники розгромили 3-й батальйон 57-ї ОМСБр країни-агресорки: 30 окупантів ліквідували, десятки були поранені, ще майже десятьох – взяли в полон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ завдали удару по "кадирівцям" у Мар'їнці: відео

За його словами, "батальйон фактично припинив існування як організована військова сила".

У неділю, 25 червня, військові опублікували відео з деталями операції, зняте на камеру go-pro бійців першої роти першого механізованого батальйону 3-ї ОШБр.

На ньому – кадри інтенсивних боїв, під час яких українські військові взяли в полон пораненого окупанта. Йому надали першу медичну допомогу та вивели із зони вогню.

Як повідомив Білецький, українським військовим вдалося зачистити плацдарм на західному березі каналу Сіверський Донець-Донбас.

Увага! Відео містить нецензурну лексику!

Східне угруповання військ 24 червня розпочало наступ на декількох напрямках одночасно.

У напрямку Оріхово-Василівки, Бахмута, Богданівки, Ягідне, Кліщіївка, Курдюмівка. На всіх напрямках є просування вперед, повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у Telegram.

На Куп'янському, Лиманському, Мар'їнському напрямку ворог намагався наступати, але йому не вдалось просунутись.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ показали на відео, як знищили 57-му окрему гвардійську мотострілецьку бригаду РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі