пʼятниця, 15 вересня 2017 09:50

Ситуація в АТО: один військовий загинув, двоє поранених

  На Донбасі терористи 28 разів обстріляли українські позиції. Фото: www.rbc.ua
На Донбасі терористи 28 разів обстріляли українські позиції. Фото: www.rbc.ua

Протягом минулої доби у зоні АТО терористи 28 разів обстріляли українські позиції.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Найнапруженішою ситуація була на приморському напрямку. Тут з гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики відкривали вогонь у районі Водяного. Біля Мар'їнки випустили сім мін 82-міліметрового калібру. Також під ворожі обстріли потрапили укріплення сил АТО на підступах до Павлополя, Талаківки, Гнутового", - йдеться в повідомлені.

На донецькому напрямку з мінометів та озброєння БМП бойовики вели вогонь біля Зайцевого, а з гранатометів – біля Авдіївської промзони. З гранатометів та кулеметів терористи обстріляли українські позиції неподалік шахти "Бутівка". Бійці АТО вогнем у відповідь примусили бойовиків до дотримання режиму "тиші". Внаслідок цього протистояння загинув військовослужбовець.

На луганському напрямку після майже тижневого затишшя терористи з мінометів, різних видів гранатометів, стрілецької зброї вели вогонь по опорних пунктах сил АТО біля Кримського.

У штабі додали, що внаслідок бойових дій один військовий загинув, двоє були поранені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія більше не присилатиме "гумконвої" на Донбас

Під виглядом мирних ініціатив для Донбасу Росія прагне заморозити цей конфлікт.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація в АТО: один військовий загинув, двоє поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі