четвер, 14 вересня 2017 20:57

Росія прагне заморозити конфлікт на Донбасі

Росія прагне заморозити конфлікт на Донбасі
Під виглядом мирних ініціатив для Донбасу Росія прагне заморозити цей конфлікт. Фото: 112

Під виглядом мирних ініціатив для Донбасу Росія прагне заморозити цей конфлікт.

Про це заявив колишній керівник Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії, голова громадської організації "Народні збори України" Микола Маломуж.

"Наразі пропонуються різні інструменти, починаючи від введення "голубих касок". Але і цим проблема не вирішується. Відомо, що в планах російського президента під видом мирних ініціатив брати далі під контроль ці регіони, як змінити кадри на цих підконтрольних територіях, заморозити на довгий період цей регіон і створити передумови для довгострокової дестабілізації України", - розповів Маломуж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: $5 млрд на рік - з'явились подробиці плану порятунку України

За його словами, наразі Українська держава переживає черговий етап кризи, що, особливо, проявилося після останніх подій навколо Міхеїла Саакашвілі. В суспільстві присутнє велике напруження, велика радикальна домінанта, що несе загрози стабільності держави.

Росія підготувала проект резолюції Ради Безпеки ООН про створення озброєної стрілецькою зброєю місії для захисту спостерігачів ОБСЄ на сході України на початковий період в шість місяців.

Зараз ви читаєте новину «Росія прагне заморозити конфлікт на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі