неділя, 20 грудня 2020 09:05

Сім обстрілів за добу: розповіли про провокації бойовиків на Донбасі

Сім обстрілів за добу: розповіли про провокації бойовиків на Донбасі
Постріли окупантів були неприцільними і не загрожували життю українських воїнів. Фото: штаб ООС

Протягом минулої доби на Донбасі зафіксували 7 порушень режиму припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" російсько-окупаційні війська відкрили вогонь із гранатометів та стрілецької зброї поблизу Південного. Неподалік Шумів у бік українських позицій стріляли з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, повідомляє штаб ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приїхав підривати Україну, а його звабили коханки - викрили розвідника з РФ

Повідомляють також про провокацію ворога в передмісті Авдіївки: українські позиції обстріляли з кулеметів. Також поблизу Водяного були зафіксовані обстріли з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Також у цьому районі помітили проліт безпілотника.

Постріли окупантів були неприцільними і не загрожували життю українських воїнів, кажуть у штабі ООС. Тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Бойових втрат та поранень немає.

Від початку поточної доби, 20 грудня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Зараз ви читаєте новину «Сім обстрілів за добу: розповіли про провокації бойовиків на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі