середа, 16 грудня 2020 16:14

Приїхав підривати Україну, а його звабили коханки - викрили розвідника з РФ

Приїхав підривати Україну, а його звабили коханки - викрили розвідника з РФ
На фотографії російський розвідник з Ростовської області Олександр Сазонов. Фото: Скріншот

Контррозвідка України оприлюднила відео про роботу співробітника ГРУ Росії Олександра Сазонова.

Його відкомандирували до Луганська для організації роботи головного управління Генштабу РФ, пише український журналіст Андрій Цаплієнко в Telegram-каналі.

Як виявилось, Сазонов створив зі своєї штаб-квартири бордель, де приймав коханок.

"Хочете подивитися, чим насправді займаються вищі офіцери "кращої спецслужби планети Земля"? На відео, яке отримали оперативники нашої контррозвідки, таємне й огидне життя одного з крутих грушників під прикриттям. З команди тих, хто керує війною проти України. І з цими людьми ми в Мінську намагаємося про щось домовлятися", - обурився Цаплієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У моїй квартирі живе представник так званої генпрокуратури ЛНР"

Сазонов - уродженець Ростовської області. Має звання підполковника російської військової розвідки. Служив у місті Аксай, Ростовської області у військовій частині 01957. Вона є пунктом постійної дислокації 175 бригади управління. Крім того, у цій частині розміщений 78-й розвідцентр Головного управління Генерального штабу Міноборони Росії. Саме туди перевівся на службу через деякий час Сазонов.

Росіянин приїхав на Луганщину 2015-го. Узяв несправжнє прізвище Лазарев. Мав організувати мережу агентів впливу для розхитування ситуації в Україні.

"Партія миру і розвитку" виключила зі своїх лав Нелю Штепу, обрану депутаткою Слов'янської міської ради від цієї політсили.

Зараз ви читаєте новину «Приїхав підривати Україну, а його звабили коханки - викрили розвідника з РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі