четвер, 23 лютого 2017 16:28

СБУ показала знайдену російську зброю на Донбасі

СБУ показала знайдену російську зброю на Донбасі
Дія вогнемету "Шмель"

Служба безпеки України знайшла схрон з некерованими авіаційними ракетами та вогнемет "Шмель" російського виробництва. Знахідку виявили у районі Сватового на Луганщині.

Про це інформує прес-служба СБУ.

"Оперативники спецслужби виявили 80 необлікованих ракет типу С-8КО в гаражі. Бойова частина ракети містить до кілограма вибухової речовини, яка за руйнівною здатністю у шість разів перевищує тротил", - повідомляють в прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наших хлопців вбивають зі зброї, про яку ми знаємо і не знищуємо" - волонтер

Неподалік Авдіївки правоохоронці вилучили вогнемет "Шмель". Його залишили бойовики ДНР після бойового зіткнення з нашими бійцями.

"Такі вогнемети перебувають на озброєнні російської армії. Це вкотре свідчить про присутність збройних сил Російської Федерації на території України", - кажуть у СБУ.

Розвідка оприлюднила прізвища росіян, які приїхали воювати за ДНР. У збройних силах Росії продовжують відбір офіцерів для ротації у з'єднаннях і частинах 1-го армійського корпусу "Донецьк" та 2-го АК "Луганськ".

Зараз ви читаєте новину «СБУ показала знайдену російську зброю на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі