середа, 26 червня 2019 16:42

Санкції проти Росії не знімуть - Меркель

Санкції проти Росії не знімуть - Меркель
Меркель заявила, що санкції проти Росії не знімуть. Фото: google.com

На виступі у Будапешті німецький канцлер Ангела Меркель заявила, що санкції проти Росії не знімуть, доки не будуть реалізовані основні Мінські угоди.

"Усім було б приємно, якби санкції не потрібно було запроваджувати, зокрема і мені. Однак обмежувальні заходи зробили, бо територіальна цілісність України була порушена. Ми вважаємо, що санкції правильні та важливі доти, поки не будуть виконані Мінські домовленості", - повідомила канцлер, пише Merkur.

Меркель розповіла про переговори з президентом України.

"Ми вже говорили з новим українським президентом. Однак ситуація зараз така, що перемир'я на Донбасі досі немає, немає достатнього прогресу для зняття обмежувальних заходів. У зв'язку з цим вважаю за правильне, щоб вони були продовжені", - зауважила Меркель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали умови, які має виконати РФ для повноцінного повернення до ПАРЄ

Депутат Держдуми РФ Леонід Слуцький не отримав потрібної кількості голосів у ПАРЄ для обрання віце-президентом. Голосування за Слуцького відбулося вчора на закритому голосуванні, але результати оголосили сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «Санкції проти Росії не знімуть - Меркель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі