середа, 26 червня 2019 12:23

Перший тур Росія програла: у ПАРЄ ухвалили важливе рішення

Перший тур Росія програла: у ПАРЄ ухвалили важливе рішення
Слуцький не отримав потрібної кількості голосів, щоб стати віце-спікером ПАРЄ. Фото: УНН.

Депутат Держдуми РФ Леонід Слуцький не отримав потрібної кількості голосів у ПАРЄ для обрання віце-президентом. Голосування за Слуцького відбулося вчора бюлетенями на закритому голосуванні, але результати оголосили сьогодні.

Призначили другий тур, пише УНН.

Напередодні російська делегація висунула кандидатуру голови комітету Держдуми з міжнародних справ Леоніда Слуцького на пост віце-спікера Парламентської асамблеї Ради Європи.

Його кандидатура викликала обурення представників української делегації, які вказали на той факт, що Слуцький внесений до санкційних списків Євросоюзу за його позицію щодо Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПАРЄ готується зняти з Росії залишки санкцій

"Пропоную, щоб ми провели голосування за звичайною процедурою сьогодні в другій половині дня", — відреагувала голова ПАРЄ Ліліан Морі Паск'є.

Парламентська асамблея Ради Європи у середу, 26 червня, прийме рішення щодо поданих російською стороною повноважень делегації на літню сесію.

Зараз ви читаєте новину «Перший тур Росія програла: у ПАРЄ ухвалили важливе рішення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі