середа, 01 червня 2022 10:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія всю ніч гатила по Очеретиному та Авдіївці: фото наслідків
8

Ніч на 1 червня у Донецькій області минула "відносно спокійно". Нових жертв серед цивільного населення немає.

Найбільш інтенсивні обстріли окупанти вели в Авдіївській та Очеретинській громадах. Це центр Донеччини, повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

"Всю ніч було гучно навколо Авдіївки, а під ранок росіяни кілька разів обстріляли і саме місто. Снаряди прилетіли на східну околицю, у старе місто та в район АКХЗ. Інформацію щодо масштабів пошкоджень уточнюємо. Очеретине зазнало артилерійського обстрілу – частково зруйновано Центр безпеки громадян, декілька житлових будинків, крамницю та пошкоджено ЦНАП", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Битва за Донбас: окупанти намагаються виснажити й завдати втрат ЗСУ

У Мар'їнській громаді росіяни завдали авіаудару в районі Новомихайлівки. Руйнувань немає. Знову ракетний удар по Слов'янську – зруйновано три будинки, додав Кириленко.

У Костянтинівській громаді частково відсутнє водопостачання.

"Воду людям підвозимо. Продовжуємо евакуацію цивільних з прифронтових громад. Тих, хто досі залишається на місці, забезпечуємо гуманітарною допомогою", - підсумував голова ОВА.

У ніч на 31 травня російські загарбники обстріляли Слов'янськ. Окупанти гатили з ракетного комплексу "Іскандер".

Внаслідок обстрілу загинули троє людей, ще шестеро поранені. Зазнали руйнувань цивільні об'єкти та житловий фонд міста.

Зараз ви читаєте новину «Росія всю ніч гатила по Очеретиному та Авдіївці: фото наслідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі