середа, 07 вересня 2022 09:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія продовжує "випалювати" Донецьку область: нові фото воєнних злочинів
8

Наслідки нічної атаки росіян на Донецьку область
Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda
Наслідки нічної атаки росіян на Донецьку область
Наслідки нічної атаки росіян на Донецьку область
Наслідки нічної атаки росіян на Донецьку область
Наслідки нічної атаки росіян на Донецьку область

У ніч на 7 вересня російські окупанти продовжили тероризувати Донецьку область.

Найбільш активні обстріли вели у Краматорському районі. Постраждали міста Краматорськ, Слов'янськ та Костянтинівка. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Тelegram.

"Обсяги руйнувань та інформацію щодо постраждалих уточнюємо. За всі злочини на нашій землі росіяни будуть відповідати", – написав Кириленко.

Краматорськ потрапив під обстріл вдосвіта. Там росіяни влучили у медичний заклад, там зайнялася пожежа.

У Слов'янську близько 4:00 окупанти обстріляли філію школи №4 та поцілили у багатоповерхівку. Рятувальники гасять пожежу в пошкодженому будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія потужно вдарила по Донеччині: Генштаб назвав місця влучань

У Костянтинівці під обстріл потрапив приватний сектор – зруйнували літню кухню.

Також ніч минула неспокійно в кількох громадах Бахмутського району.

"У Соледарській громаді зруйновано фермерські приміщення у Васюківці та приватний будинок у Роздолівці. Гучно було в Одрадівці Світлодарської громади. Вночі росіяни обстріляли Іванівку у Гродівській ТГ", – підсумував голова ОВА.

Цієї ночі місто Слов'янськ зазнало чергового ворожого удару. Внаслідок обстрілу повністю зруйнований під'їзд будинку №43 на вул. Торській. Під завалами шукають людей. Кількість постраждалих поки що невідома.

Інше влучання сталося в мікрорайоні Черевківка. Постраждала школа №4. Обійшлося без жертв. Ще один приліт припав на вул. Донська. Там постраждали багатоповерхові будинки. Зокрема, школа №9.

6 вересня в Донецькій області російські загарбники вбили трьох мирних жителів. Ще дві людини отримали поранення. Загалом за час повномасштабної війни на Донеччині Росія вбила 803 мирних жителів, 2023 отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Росія продовжує "випалювати" Донецьку область: нові фото воєнних злочинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі