пʼятниця, 08 вересня 2017 15:58

Російського актора Пашиніна кремлівські пропагандисти "поховали живцем"

Російського актора Пашиніна кремлівські пропагандисти "поховали живцем"
Актор Анатолій Пашинін спростував чутки про свою смерть

Російського актора Анатолія Пашиніна, який воює на Донбасі, поховали живцем.

Дезінформацію оприлюднив російський письменник-пропагандист Захар Прилєпін, пише "Обозреватель".

"Актора Пашинін вбили в результаті обстрілу... Точно не ми. Ми вчора взагалі нікуди не стріляли, начальство не велить" - заявив Прилєпін. Він теж воює на окупованому Донбасі, але на боці російський військових. Командує батальйоном.

На цю звістку одразу відреагував Андрій "Червень" Гергерт, командир 8-го окремого батальйону Української добровольчої армії "Аратта", у якій воює Анатолій Пашинін. "Неправда це все. Ось він поруч зі мною стоїть - живий і здоровий", - сказав "Червень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Таке не пробачають!" - народний артист РФ гнівно висловився про Пашиніна в АТО

Пізніше актор особисто вийшов на зв'язок із журналістами. "Зі мною все добре. Наказу командування померти у мене не було, тому все в порядку, я живий", - сказав Пашинін.

Анатолій Пашинін завжди відрізнявся проукраїнською позицією і підтримкою Революції гідності. На початку війни відзняв 4-хвилинне звернення до росіян на острові Хортиця. В ньому засудив кремлівський режим. Тоді ж переїхав в Україну.

Зараз ви читаєте новину «Російського актора Пашиніна кремлівські пропагандисти "поховали живцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі